Hoofdlocatie Klimkoord

Stichting Klimkoord

Een gespecialiseerde zorgorganisatie gericht op autisme en ADHD.
Wil je graag een bijdrage in de zorg leveren aan deze inspirerende doelgroep?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Onze doelgroep

Alle personen die (een vorm van) autisme en/of AD(H)D hebben en een gemiddeld tot hoger functionerend niveau hebben. Ook wordt vaak het gezin en netwerk betrokken. 

Uw partner in zorgverlening

Al ruim 10 jaar biedt Klimkoord gespecialiseerde, kwalitatieve en kleinschalige zorg op maat in een cultuur van samenwerking en innovatie. We doen dit samen met kleinere zelfstandigen en gespecialiseerde zorgverleners.

Dit biedt Stichting Klimkoord jou:

Leden Klimkoord

De organisatie van Stichting Klimkoord.

Stichting Klimkoord is een koepelorganisatie van gespecialiseerde zelfstandigen die zich richten op AD(H)D en/of autismezorg. De naam Klimkoord brengt vele associaties met zich mee. Op een wiebelig koord heb je soms hulp nodig. Omhoog klimmen doe je via vele knopen en uitdagingen. Knopen en dus beperkingen kunnen zelfs heel behulpzaam zijn. Onze zorgverlening helpt knopen te ontrafelen en ondersteunt in de verdere klim op het koord. 

Logo klimkoord

De naam Klimkoord staat voor:

Kinderen en volwassenen die bijzonder zijn
Leren van elkaar
Innoveren met elkaar
Match zorgverleners die hun begrijpen
Kleinschalige zorg
Ontwikkeling innovatieve hulpmiddelen
Ontmoetingen en educatie
Raadgeving en advisering
Daadkrachtig en dienstverlenend

Stichting Klimkoord heeft een eigen missie en vastgestelde doelen. Samen met een heel team aan medewerkers en vrijwilligers, wordt er gewerkt aan het vergroten van de mogelijkheden voor de benodigde “zorg op maat” voor onze doelgroep.