Kwaliteit

Wij willen iedereen, die te maken heeft met AD(H)D en/of een vorm van Autisme, de best passende zorg bieden van voldoende kwaliteit en voldoende nabij. Daarom vinden we het van essentieel belang om gebruik te maken van de kennis en ervaring van alle aangesloten zorgverleners en vrijwilligers. Er zijn dan ook themabijeenkomsten, netwerkbijeenkomsten en kwaliteitsbijeenkomsten (intervisiegroepen) met onze medewerkers, vrijwilligers en aangesloten zorgverleners en soms met leveranciers en wetenschappers.

Certificeringen

Certificeringen Lloyd's register certiked

Stichting Klimkoord heeft het ISO9001 certificaat. We staan voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Elk jaar wordt er getoetst of we aan de gestelde eisen voldoen en de bedrijfsprocessen op orde zijn. We hebben tevens het ISO27001 certificaat, om te voldoen aan de normen voor dataveiligheid.

Zorg op Maat
Binnen de doelgroep waar we ons op richten is veel maatwerk en flexibiliteit nodig. In ons behandelaanbod verbinden we de best beschikbare en passende zorgverleners aan de zorgvragers en werken we vervolgens doelgericht aan de hand van een Zorgplan. Stichting Klimkoord bewaakt de voortgang van de gestelde doelen en de kwaliteit van de passende zorg.

Expertisenetwerk Autismezorg

Een aantal hoog opgeleide Autismedeskundigen dragen zorg voor een expertisenetwerk rondom de Autismezorg. Maar ook werken we graag samen met bestaande expertise netwerken. Dit team geeft adviezen over gezinssituaties, schoolsituaties en zorgplannen.

Zoeken

Uw partner in dienstverlening

We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij!

UNIQ magazine