Innovatie projecten

Op dit moment lopen er de volgende innovatieprojecten:

Level-Up training
Een begrijpend leestraining specifiek voor kinderen met autisme. De eerste pilot is erg succesvol geweest en we werken nu de materialen verder uit.

Pilot Hulphond therapie “met kop en staart”
Samen met Hulphond Nederland werken we aan een pilot voor een kortdurende therapie voor kinderen met autisme/ ADHD. De honden kunnen zoveel ontspanning geven en kinderen activeren en motiveren om aan doelen te werken!

Opzet Egel en Vlinder training
Veel kinderen hebben moeite met sensorische integratie en met het benoemen, herkennen en omgaan met de basisemoties Blij, Bang, bedroefd en Boos. De innovatieve Egel en Vlinder training moet daarin voorzien. Momenteel zijn we bezig met fondswerving voor dit project en kunnen we nog niet zeker stellen of dit project kan starten. De doelgroep is kinderen van 4 – 10 jaar. Meer informatie is op te vragen via het contactformulier.

Opzet Aankleed app
Voor personen die moeite hebben met aankleden, het automatiseren van handelingen tot aankleden en personen die steeds afgeleid zijn en pictogrammen nodig hebben om zelfstandig te kunnen aankleden, wordt de aankleed app gemaakt. Meer informatie is op te vragen via het contactformulier.

Wilt u meer weten over innovaties, klik hier.

<< terug naar Innovaties Algemeen

 

Uw partner in dienstverlening
We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij !