Doorverwijzers

Samenwerking in gespecialiseerde zorgverlening
Zoekt u de juiste zorg voor een cliënt met AD(H)D en/of (een vorm van) Autisme? Wij werken graag met u samen om de juiste zorg te bieden binnen Zuid-Holland. We werken nauw samen met verschillende doorverwijzers zoals huisartsen, jeugdzorg en welzijnsorganisaties en bieden zowel zorg in natura (ZIN) als zorg via een persoonsgebonden budget (PGB) aan.

Zowel professionals als particulieren weten ons te vinden voor een passende oplossing voor de vraag van een cliënt uit deze doelgroep. Kijk ook eens bij onze categorieën zorgverlening of ons zorgaanbod aan de zorgvragers.

Aanbod
We bieden zowel diagnostiek, behandeling, begeleiding individueel, ambulante begeleiding thuis, begeleiding groep, zaterdagopvang en onderwijs-zorg arrangementen via de aangesloten gespecialiseerde zelfstandigen.

Nieuwe oplossingen
Stichting Klimkoord helpt actief om te zoeken naar nieuwe oplossingen voor de uitdagingen waar we nu als samenleving voor staan. Denk hierbij aan:

  • Verbinden van de cliënt, zijn omgeving, vrijwilligers en mantelzorgers en professionals;
  • Gezinsbegeleiding en levensloopbegeleiding;
  • Expertise inbreng bij de opzet van een zorgplan en inzet innovatieve hulpmiddelen;
  • Complexe individuele begeleiding; 1 op 1 zorg voor mensen met Autisme en/of ADHD en gedragsproblematiek;
  • Begeleiding op het werk of naar werk toe.

Flexibel en sterk
Omdat Stichting Klimkoord met diverse zelfstandige zorgverleners (ZZP’ers) werkt, bieden wij flexibele, specialistische, lokale en professionele inzet. De vraag komt aan bij een klein team van gespecialiseerde medewerkers die vervolgens de cliënt verbinden aan de juiste zorgverleners. Wij geloven dat het belang van de cliënt voorop staat en werken met gepassioneerde medewerkers. Kijk hier voor onze werkwijze bij zorgaanvragen.

Onze zorgverleners
Alle aangesloten zorgverleners en praktijken voldoen aan de kwaliteitsnormen van Stichting Klimkoord, zijn veelal HBO/WO geschoold en worden regelmatig getoetst op hun kwaliteit van zorg en het behalen van gestelde doelen. De zorgverleners maken gebruik van een netwerk aan professionals, een kennisbank, de klachtenregeling, gestandaardiseerde zorgplannen en hebben vooral een grote passie voor de doelgroep. Ze werken graag enthousiast en doelgericht met u samen!

Kom met ons in contact
Wilt u meer weten over het zorgaanbod van Stichting Klimkoord? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij geven altijd graag vrijblijvend informatie over onze organisatie en zorgaanbod. U kunt ook bellen, zie de contactpagina.

Aanmelden casus
Per regio is er een zorgcoördinator beschikbaar.
Kijk hiervoor op de contactpagina.

Zoeken

Uw partner in dienstverlening

We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij!

UNIQ magazine