Onderwijs-zorg-arrangementen

Zowel voor schooluitvallers als voor jeugdigen die op school zitten en gespecialiseerde ondersteuning op maat nodig hebben, bieden we onderwijs-zorg-arrangementen. Voor deze jeugdigen leveren onze gepassioneerde aangesloten zelfstandigen de 1 op 1 individuele begeleiding, zowel op onze locaties als bij u thuis of op school.

We bieden shadow-coaches aan op scholen, ondersteuning aan leerkrachten (vaak bekostigd via school) en individuele begeleiding gericht op onze doelgroep. Bij sommige scholen is er een samenwerking om ook groepsaanbod te bieden of een extra ondersteuner te zijn voor meerdere kinderen in 1 klas. Binnen onderwijs-zorg-arrangementen staat onderwijs kunnen volgen door de jeugdige centraal!

We richten ons uitsluitend op personen met ADHD/Autisme of aanverwante problematieken die een normaal tot hoogbegaafd niveau hebben en hun omgeving. De meer verstandelijk beperkten verwijzen we door naar de daarin gespecialiseerde instellingen.

Onderwijs zorg gekleurde potloden

Individuele begeleiding is begeleiding waarbij er gewerkt wordt aan specifieke gerichte doelen!
In overleg worden de doelen vastgesteld en we beschrijven dit vervolgens in een zorgplan. Kom vrijblijvend op gesprek en meld je vraag aan via ons contactformulier!

Zoeken

Uw partner in dienstverlening

We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij!

UNIQ magazine