Sociale initiatieven

Stichting klimkoord zet zich in voor personen met AD(H)D en/of Autisme of aanverwante problematieken en positieve eigenschappen. Momenteel zijn we als Stichting en bijbehorende vrijwilligers bezig met een aantal sociale initiatieven:

Hang Aut Monster
Samen met vrijwilligers is er een eerste opzet van de Hang Aut in Monster. Dit is een plaats waar jongeren met ADHD en/of Autisme uit kunnen gaan met leeftijdsgenoten (11-18 jr). Lekker “chillen” met elkaar.

De landelijke Autismeweek
Tijdens de landelijke autismeweek zijn we op verschillende plaatsen en informatiemarkten aanwezig. Vaak doen we ook een sollicitatietraining voor volwassenen met autisme en activiteiten die passen bij het thema van deze week. Lees hier meer.

Websites bouwen voor non-profit organisaties
We hebben voor onze doelgroep specifieke projecten die vaak van technische aard zijn. We hebben voor volwassenen die graag websites maken als dagbesteding, de mogelijkheid om mee te doen met het bouwen en onderhouden van websites voor andere non-profit organisaties. Ook gaan we steeds meer doen op het gebied van innovaties voor de doelgroep.

Heeft u plannen of ideeën voor een innovatie project of een sociaal initiatief? Of vragen? Wij horen het graag!

Mail ons gerust.

Uw partner in dienstverlening

We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij !

Nu ook vacatures