Innovaria

Autisme-techiek-dag

Autisme techniek dag

Kom ook naar het
Autisme Innovatie Event
1 april 2023
Priva Campus, Zijlweg 3 te De Lier
van 10:00 – 17:00 uur
Gratis toegang
Dit mag je niet missen!

Toelichting:
De innoVaria is een Autisme techniek dag, waarbij er een variëteit te zien is aan innovatieve zorgverlening en techniek! Kijk ook naar de uitnodiging onder aan deze pagina! Ooit al eens een drone-demonstratie willen zien? Of een zorgrobot? Misschien ben je professional en heb je juist interesse in wat er aan zorgverlening en innovatieve therapieën en hulpmiddelen mogelijk zijn voor de doelgroep? Nou, dan mag je dit evenement niet missen!

Personen met een vorm van autisme hebben soms aanleg voor techniek en personen met bijvoorbeeld ADHD zijn vaak heel creatief in het bedenken en gebruiken van techniek. Dit met elkaar delen is geweldig! Ook kan techniek ondersteunend zijn in de zorg en is het interessant om nieuwe en verbeterde innovatieve zorgverlening tegen te komen.

Van therapie met hulphonden tot en met individuele begeleiding op maat, lezingen en een uitgebreide informatiemarkt. De koepelorganisatie Stichting Klimkoord laat alle informatie graag zien aan iedereen die interesse heeft in de doelgroep autisme/ADHD. Op deze dag kunnen mensen met en zonder autisme ook elkaar ontmoeten in interessante wereld van techniek! Kijk hier op de aparte site en meld je aan!

Dus kom langs en zet het in je agenda!
Datum: 1 april 2023
Locatie: Priva Campus, Zijlweg 3, De Lier.
Tijdstip: 10:00 – 17:00 uur.
Toegang gratis.
Aanmelden: via de pagina van het event

Kijk ook daar voor leuke weetjes en het dagprogramma met ook enkele lezingen.
Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Priva, Righthere Innovations met dronetechniek en natuurlijk de vrijwilligers en medewerkers van Stichting Klimkoord.

Informatie te verkrijgen via info@klimkoord.nl

Aparte website innoVaria via www.innovaria.klimkoord.nl

Zoeken

Uw partner in dienstverlening

We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij!

UNIQ magazine