Kom ook naar het
Autisme Innovatie Event

28 maart 2020

Priva Campus, Zijlweg 3 te De Lier
van 13:00 – 17:00 uur
Gratis toegang

Dit mag je niet missen!

Helaas is dit evenement tot nader order geannuleerd! vanwege de mogelijke risico’s op besmetting met het Corona-virus. Lees hier de reactie van Priva en Stichting Klimkoord:

Uitstel innoVaria wegens het Corona virus!
Alle events met externe bezoekers die in de Campus van Priva plaatsvinden worden tot nader order geannuleerd vanwege het risico’s dat een Corona-besmetting met zich mee kan brengen. Dit geldt ook voor de InnoVaria die op 28 maart zou gaan plaatsvinden. Er zjn ook grote risico’s, gezien vanuit de verantwoordelijkheid van Stichting Klimkoord omdat er ook vele zorgverleners zijn die de bijzondere autisme-techniek-dag en informatiemarkt willen bezoeken of daar een bijdrage aan leveren. We willen niet het risico lopen dat we alle zorgverleners binnen moeten houden na een mogelijke besmetting! Dan kunnen veel gezinnen die zorg krijgen, ook daar de dupe zijn. Priva en Stichting Klimkoord hebben daarom gezamelijk besloten de innoVaria tot nader order te annuleren en op een later moment weer in te plannen. Uiteraard houden we iedereen daarvan op de hoogte via de nieuwsbrief en via de website van de innoVaria: http://innovaria.klimkoord.nl/

Toelichting:
De innoVaria is een Autisme techniek dag, waarbij er een variëteit te zien is aan innovatieve zorgverlening en techniek! Kijk ook naar de uitnodiging onder aan deze pagina! Ooit al eens een drone-demonstratie willen zien? Of een zorgrobot? Misschien ben je professional en heb je juist interesse in wat er aan zorgverlening en innovatieve therapiën en hulpmiddelen mogelijk zijn voor de doelgroep? Nou, dan mag je dit evenement niet missen!

Personen met een vorm van autisme hebben soms aanleg voor techniek en personen met bijvoorbeeld ADHD zijn vaak heel creatief in het bedenken en gebruiken van techniek. Dit met elkaar delen is geweldig! Ook kan techniek ondersteunend zijn in de zorg en is het interessant om nieuwe en verbeterde innovatieve zorgverlening tegen te komen.

Van therapie met hulphonden tot en met individuele begeleiding op maat, lezingen en een uitgebreide informatiemarkt. De koepelorganisatie Stichting Klimkoord laat alle informatie graag zien aan iedereen die intersse heeft in de doelgroep autisme/ADHD. Op deze dag kunnen mensen met en zonder autisme ook elkaar ontmoeten in interessante wereld van techniek! Kijk hier op de aparte site en meld je aan!

Dus kom langs en zet het in je agenda!
Datum: wordt nog vastgesteld wegens annulering 28 mrt
Locatie: Priva Campus, Zijlweg 3, De Lier.
Tijdstip: 13:00 – 17:00 uur.
Toegang gratis.
Aanmelden: via de pagina van het event

Kijk ook daar voor leuke weetjes en het dagprogramma met ook enkele lezingen.
Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Priva, Righthere Innovations met dronetechniek en natuurlijk de vrijwilligers van Stichting Klimkoord.

Informatie te verkrijgen via info@klimkoord.nl

Aparte website innoVaria via www.innovaria.klimkoord.nl

Uw partner in dienstverlening

We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij !

Nu 2 vacatures! Zorgcoördinator en regiebehandelaar!