Kom ook naar het
Autisme Innovatie Event

7 april 2018

Priva Campus, Zijlweg 3 te De Lier
van 13:00 – 17:00 uur
Gratis toegang

Dit mag je niet missen!

Toelichting:
De innoVaria is een Autisme techniek dag, waarbij er een variëteit te zien is aan innovatieve zorgverlening en techniek! Kijk ook naar de uitnodiging onder aan deze pagina! Ooit al eens een drone-demonstratie willen zien? Of eens willen tekenen met 3D pennen of je hersenen willen laten meten? Misschien ben je professional en heb je juist interesse in wat er aan zorgverlening en innovatieve therapiën en hulpmiddelen mogelijk zijn voor de doelgroep?  Nou, dan mag je dit evenement niet missen!

Personen met een vorm van autisme hebben soms aanleg voor techniek en personen met bijvoorbeeld ADHD zijn vaak heel creatief in het bedenken en gebruiken van techniek. Dit met elkaar delen is geweldig! Ook kan techniek ondersteunend zijn in de zorg en is het interessant om nieuwe en verbeterde innovatieve zorgverlening tegen te komen.

Van therapie met hulphonden tot en met individuele begeleiding op maat en 3D geprinte pictogrammen. De koepelorganisatie Stichting Klimkoord laat het graag zien aan iedereen die intersse heeft in de doelgroep autisme/ADHD. Op deze dag kunnen mensen met en zonder autisme ook elkaar ontmoeten in interessante wereld van techniek! Kijk hier op de aparte site en meld je aan!

Dus kom langs en zet het in je agenda!
Datum: zaterdag 7 april 2018
Locatie: Priva Campus, Zijlweg 3, De Lier.
Tijdstip: 13:00 – 17:00 uur.
Toegang gratis.
Aanmelden: via de pagina van het event

Kijk ook daar voor leuke weetjes en het dagprogramma met ook enkele lezingen.
Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Priva, Righthere Innovations met dronetechniek, 4Specials en natuurlijk de vrijwilligers van Stichting Klimkoord.

Informatie te verkrijgen via info@klimkoord.nl

Aparte website innoVaria via www.innovaria.klimkoord.nl

Uw partner in dienstverlening
We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij !