Innovaties

Innovatief in zorgverlening.
Er zijn al veel innovaties binnen de zorgverlening voor AD(H)D en Autisme, maar lang niet alle innovatieve hulpmiddelen zijn bekend. Stichting Klimkoord wil zorgdragen voor:

Bent u een professional met interesse in innovatie?
Wilt u als professional de innovatiedagen kunnen bezoeken en de innovatie-nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze vier-jaarlijkse innovatie nieuwsbrief!

Wilt u een innovatieproject aandragen?
Heeft u een goed plan of een voorstel voor een innovatieproject voor de doelgroep? Kom langs voor een algemeen intakegesprek! Na het eerste gesprek kunt u formulieren krijgen of ondersteuning bij de uitvoering en fondswerving.

Wilt u een innovatieproject sponseren?
Draagt u de doelgroep AD(HD) en Autisme een warm hart toe en wilt u graag een sponsering doen voor innovatieprojecten voor deze doelgroep. Gericht op een specifiek project of voor projecten in het algemeen? Uw bijdrage is van harte welkom! Stichting Klimkoord is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor een donatie in veel gevallen aftrekbaar is voor de belasting. Bovendien draagt Stichting Klimkoord zorg voor een goede transparante financiële verantwoording.
Neem gerust contact met ons op of doneer onder vermelding van “Innovaties”.

Wilt u een innovatief product aanbevelen?
Heeft u een innovatief product of een zeer gespecialiseerd product voor onze doelgroep. Dan maken wij deze graag zonder kosten bekend op onze “innovatieve hulpmiddelen” pagina. U kunt uiteraard ook adverteren om zo uw bijdrage aan de stichting te geven. Ook als u wilt deelnemen aan de zorgmarkt of innovatiedagen, kunt u zich hiervoor opgeven. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Bent u iemand met interesse in innovatie en de innovatieprojecten?
Wilt u de innovatiedagen kunnen bezoeken en de innovatie-nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze vier-jaarlijkse innovatie nieuwsbrief!

Met innovatieve hulpmiddelen maken we de zorg makkelijker!

Uw partner in dienstverlening
We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij !