Game-Coaching

In deze moderne tijden is het lastig voor jonge mensen om een goede balans te vinden tussen activiteiten met en zonder computer. Het is van belang dat zij hier individuele begeleiding in krijgen. Een nieuwe dienstverlening in het kader van specialistische individuele begeleiding is de inzet van een Game-Coach. De professionals hebben kennis van coachingstechnieken en van ADHD en/of autisme en werken volgens het 7-Stappen-plan van Game-Coaching.

Het 7-stappen-plan van de Game-Coach
1) Vaststellen fysieke en emotionele toestand tijdens het gamen
2) Lekker zelf gamen
3) Samen met anderen gamen
4) Samen met anderen live praten over gamen en programmeren
5) Je talenten die je inzet voor een game in kaart brengen
6) Je talenten in de echte wereld inzetten en de voldoening daarvan ervaren!
7) Balans herstellen!

De balans herstellen betekent vaak ook het afbouwen van computertijd en opbouwen van activiteiten in de echte wereld die ook eenzelfde voldoening geven! Ook gebruiken we soms ICT middelen om afspraken over bijvoorbeeld computertijd te borgen.

De fysieke toestand tijdens het gamen kan in kaart gebracht worden met hersengolfmetingen, zuurstofmetingen (ademhaling effecten) en hartslagmetingen. Alles wordt afgestemd met de te begeleiden persoon.

Opgeven kan via het contactformulier. We komen daarna langs voor een kennismaking bij u thuis of op onze locatie in ‘s-Gravenzande of Sassenheim.

<< Home 

Uw partner in dienstverlening
We werken samen met diverse vrijwilligers en zelfstandigen in uw regio. Snel expertise en zorg dichtbij !